sewa

Jom Bina Rangkaian Niaga

Soalan lazim


Soalan Lazim Yang Biasa Diajukan.
Setiap pendaftar yang mendaftar di sini dengan sendirinya telah bersetuju untuk menjadi ahli dan secara automatic mendapat kemudahan atau tawaran yang di tawarkan. 

Adakah perniagaan ini merupakan syarikat MLM, Direct Selling, Skim Pelaburan atau Skim-skim dalam internet?
Bukan! Perniagaan ini adalah perniagaan jualan secara online dan jualan terus yang berkonsep individu. Kami menawarkan pakej perniagaan kepada pengguna secara terus dan memberi keuntungan, hadiah dan bonus jualan  kepada mereka yang berkelayakan dan yang telah membuat jualan. 

Mengapakah anda melantik ejen online?
Sistem ejen online adalah trend masa kini dan akan datang. Kaedah perniagaan secara berkongsi keuntungan adalah kaedah yang amat praktikal di zaman sekarang. Ianya secara tidak langsung kita sama-sama dapat berkongsi mata pencarian untuk menampung keperluan harian kita.

Sekiranya saya berminat hendak menyertai program ini, apakah yang perlu saya lakukan?
Anda hanya perlu lakukan dua perkara iaitu:-
1. Daftar
2. Jual produk yang ditawarkan.( Sila rujuk ke system Dropship )

Saya tiada Internet di rumah. Bagaimana saya hendak berjaya dengan program ini?
Anda boleh lakukan secara offline ataupun manual, iaitu secara jualan terus dengan mempamirkan produk tersebut kepada rakan, jiran atau saudaramara anda.

Bagaimana untuk mendapatkan jualan yang banyak?
Mudah sahaja. Iklankan ke serata tempat, dengan pelbagai kaedah. Sebagai contoh, pernah tak anda mendapat flyers kecil merata tempat, ataupun, email yang mengajak anda menyertai sesuatu? Itu merupakan salah satu contoh yang boleh anda lakukan. Banyak laman-laman blog yang menawarkan iklan percuma, iklankan sahaja atau anda promosikan laman blog anda sendiri.